dakengevelconcurrent.nl een internet adres in gebruik door Bovermo Bouw – Verbouw – Montage.

Bij ons, Bovermo Bouw – Verbouw – Montage bent u aan het juiste adres voor al uw dak en gevelwerken zowel onderhoud, reiniging en renovatie werkzaamheden. Wij gebruiken dakengevelconcurrent.nl als digitale showroom en doorverwijs pagina om onze meest voorkomende werkzaamheden een podium op internet te geven, Hierdoor zijn wij in staat u een deel digitaal te laten zien van wat wij onder andere uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in dak en gevelwerken op een heel divers gebied, in het onderhouden hiervan en vervangen cq renoveren en het reinigen hiervan. Hier kunt u het verwijderen en reinigen van Algenaanslag tot aan met het vervangen van uw Zinkwerk onder verstaan, Van A tot en met Z kunt u dus zeggen.

Vanaf het eerste contact denken wij met u mee over de realisatie van het uit te voeren onderhoud en -of renovatiewerk. Vervolgens bieden wij u een hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs, hanteren we een korte werktijd en een betrouwbare planning.

Wij, Het team Bovermo Bouw – Verbouw – Montage  werken op verschillende locaties door voornamelijk heel Noord-holland waar wij vervolgens iedere keer weer het vertrouwen van onze opdrachtgevers in de praktijk brengen. Dit doen we door verschillende specialismes en kennis in onze eigen hand te houden en waar nodig mee samen te werken en bij ieder project de grootste zorg te besteden aan een feilloze afwerking en een soepel verloop. Als wij afspraken maken dan kunt u daar blindelings op vertrouwen en onze kwaliteit is vanzelfsprekend hoogstaand en al jaren aantoonbaar bewezen bij verschillende projecten.

Met Bovermo Bouw – Verbouw – Montage kiest u voor een betrouwbare partner met een prijsstelling binnen een scherp en realistisch financieel kader. U kunt ons altijd bellen of e-mailen voor meer informatie Wij staan voor u klaar en komen graag bij u  langs!